Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu Bilgilendirme Ziyaretleri Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Devlet Konservatuvarı ile Kütahya Güzel Sanatlar Derneği iş birliğinde 9-12 Haziran 2022 tarihleri arasında 12’ncisi düzenlenecek olan teması “Müzik ve İklim” olarak belirlenen Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu bilgilendirme ve fikir alışverişi ziyaretleri yapıldı. Konservatuvar müdürümüz ve aynı zamanda sempozyum düzenleme kurulu başkanı Prof. Dr. Uğur Türkmen, sempozyum bilim kurulu başkanı Prof. Dr. Lilian Maria Tonella Tüzün, sanatsal etkinlikler küratörü Doç. Dr. Duygu Kahraman ve Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Altınsoy bir dizi ziyarette bulundu. Kütahya Valisi sayın Ali Çelik’e bilgi verilmesinin ardından; Kütahya Dumlupınar Üniversitesi rektörü sayın Kazım Uysal, sempozyuma ev sahipliği yapacak olan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi rektörü sayın Vural Kavuncu, Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı sayın Levent Mercin ve Kütahya Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile sempozyuma yönelik düşünceler paylaşıldı.