Viyola Sanatçısı Em.Prof. Çetin AYDAR Konservatuarımıza nezaket ziyaretinde bulunmuştur.

Başta Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında solo, orkestra ve oda müziği konserleri vermiş, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Emekli Öğretim Üyesi ve Viyola Sanatçısı Prof.Çetin Aydar okulumuzu ziyaret etmiştir. Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi H.Yılmaz Küçüköncü, Müzik Bölüm Başkanı Dr. Öğr.Üyesi Bahadır Çokamay, Öğr.Gör.Tamer Bektaş ve Öğr.Gör.Ulaş Çabuk'un hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.