18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ COŞKUYLA KUTLANDI

Bu yıl 109. yıldönümü kutlanan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinliğinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı Senfoni Orkestrası, Doç. Bahadır ÇOKAMAY şefliğinde üniversitemiz Akademik Korosu ve Çocuk Korosu ile birlikte nitelikli ve coşkulu bir konser verdi. Koro şefliklerini Prof. Dr. Emel Funda TÜRKMEN ve Öğr. Gör. Mete GÖKÇE'nin yaptığı konserde Öğr. Gör. Sedat ÇILGIN ve Yüksek Lisans Müzik Anasanat Dalı öğrencisi Bilal MAZLUM solist olarak yer aldılar. ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Oğuz KARAKAYA, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur TÜRKMEN ve akademik/ idari personelin de hazır bulunduğu konseri kalabalık bir izleyici kitlesi izledi. Konser, hediye ve anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.