"Senfonik Sohbetler" Etkinliğinde Keman Sanatçısı ve Orkestra Şefi Hakan ŞENSOY Konuk Olarak Yer Aldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı, "Senfonik Sohbetler" başlıklı etkinlik serisinin üçüncüsünde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Şefi aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi ve Keman Sanatçısı A. Hakan Şensoy'u konuk etti. "Orkestra Şefliği, Genç Müzisyenlerin Kariyer Planlaması, Çalgı Çalışma Süreçleri, Orkestra Sanatçılığı ve Keman İcrası" gibi geniş bir konu yelpazesinde geçen etkinlik yaklaşık 1,5 saat sürdü. Moderatörlüğünü Dr.Öğr.Üyesi Bahadır Çokamay,'ın yaptığı etkinlikte, Devlet Konservatuarı Müdürü Dr.Öğr.Üyesi H.Yılmaz Küçüköncü, akademik ve idari personelin yani sıra öğrenci ve müzisyenlerden oluşan yoğun bir katılımcı grubu hazır bulundu. Etkinlik, dilek ve temennilerin sunulması ile son buldu.