"Senfonik Sohbetler" Etkinliğinde Akademisyen ve Piyanist Doç. Gökhan AYBULUS Konuk Olarak Yer Aldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı, "Senfonik Sohbetler" başlıklı etkinlik serisinin dördüncüsünde Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi ve Piyano Sanatçısı Doç. Gökhan AYBULUS'u konuk etti. "Piyano eğitimi ve metodolojisi, Türkiye'de  piyano eğitimi, piyano sanatçılığı" gibi geniş bir konu yelpazesinde geçen etkinlik yaklaşık 1 saat sürdü. Moderatörlüğünü Dr.Öğr.Üyesi Bahadır Çokamay,'ın yaptığı etkinlikte, akademik ve idari personelin yani sıra öğrenci ve müzisyenlerden oluşan yoğun bir katılımcı grubu hazır bulundu. 2020 yılının son etkinliği olması sebebiyle de yeni yıla dair dilek ve temennilerin sunulması ile etkinlik sona erdi.