Prof. Dr. Uğur Türkmen, ÜAK Sanat Dalları Eğitim Konseyine Başkan Olarak Seçildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuvarı müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Sanat Dalları Eğitim Konseyi Başkanlığına seçildi.

Güzel Sanatlar Fakültelerinin Dekanları ile konservatuar müdürlerinin oluşturduğu konseyin başkanı Üniversitelerarası Kurul’ca dört yıllığına seçiliyor.

Konsey ilgili birimlerde kurulacak olan anabilim, bilim dalları ve çeşitli konularla ilgili Üniversitelerarası Kurul’a görüş bildirmektedir.

Türkmen; bu görevin verilmesinden mutlu olduğunu, rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat’ın desteği, müdür ve dekan meslektaşlarımızın birlikteliği ile başarılı çalışmaların gerçekleşeceğine inandığını belirtti.