Öğrencilerin, Akademik ve İdari Personelin Katılımı ile Toplantı Gerçekleştirildi

Konservatuar Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Türkmen, Konservatuar lisans öğrencileri, akademik personel ve idari personelin de yer aldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda bu yıl göreve başlayan akademik ve idari personel tanıtıldı, iki yıl içerisinde yaşanan gelişmeler ve önümüzdeki dönem gerçekleşmesi planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Yıl içinde yapılacak bilimsel ve sanatsal etkinliklere de değinildi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantının sonunda öğrencilerin ve personelin soruları yanıtlandı. Ayrıca konservatuar yönetiminden beklentilere yönelik anketler öğrencilere ve personele dağıtıldı.