Ocak Ayında Gerçekleştirilen Müzikçe - V Etkinliğinin Konuğu "Türev Berki" Oldu

25 Ocak 2023 Çarşamba Günü çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Müzikçe V Etkinliğinin konuğu "13. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Türev Berki oldu. Berki, 13. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu'nun bu yıl belirlenen teması olan " Müzik Performansının Kuramsal Art Alanı" başlığını, söyleşide "Neden Performans Art Alan?" başlığıyla ele alarak açıkladı ve uluslararası literatürden örnekler sundu. Çeşitli şehirlerden akademisyenlerin ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte ilgililerin soruları cevaplandı.

Sempozyum yürütme kurulu üyesi ve düzenleme kurulu başkanı olan Konservatuar müdürümüz Prof. Dr. Uğur Türkmen'in ve Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Türev Berki'nin yapmış olduğu kapanış konuşması ile etkinlik sonlandırıldı.