MÜDÜRÜMÜZ PROF. DR. UĞUR TÜRKMEN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Türkmen, Konservatuvarımız ve paydaş kurumlarla birlikte düzenlenen 12. Uluslarası Hisarlı Ahmet Sempozyumu tanıtım etkinlikleri kapsamında Anadolu Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Türkmen; Anadolu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fuat Erdal'ı ziyaret etti ve sempozyuma destekleri için teşekkürlerini iletti. Sanatçı dostumuz Cemal Ünlü ve Konservatuvar Müdür Yardımcısı Kaya Kılıç'ın da yer aldığı ziyarette sempozyumun teması ve ülkemiz için önemi üzerinde duruldu. Türkmen, sonrasında Anadolu Üniversitesi radyosunda aynı zamanda bir arp sanatçısı olan Ece Yavaş'ın programına konuk oldu. Sempozyum tanıtım konseri ise dolu bir salonda gerçekleşti. Anlatılıcılığını sanatçı Cemal Ünlü’nün sanat yönetmenliğini ise Burak Kaynarca’nın gerçekleştirdiği “Hayal Şarkıkarı/Karagöz  Musikisi “ adlı konsere yoğun bir katılım ve ilgi oldu.