"Çanakkale Zaferi" Konulu Çocuk Şarkıları Beste Yarışması Ödül Töreni ve Konseri Hakkında

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen, Proje Yürütücülüğünü Doç Bahadır ÇOKAMAY'ın yaptığı “Çanakkale Zaferi” Konulu “Çocuk Şarkıları” Beste Yarışması Ödül Töreni ve Konseri 11 Mart 2023 tarihinde saat 19:00'da İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Finale kalan yedi eserin seslendirilmesi için Prof. Dr. Emel Funda TÜRKMEN yönetimindeki Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı Çocuk Korosu ve Müzik Öğrt. Ebru GÖKÇE yönetimindeki Hüseyin Akif Terzioğlu Çocuk Korosu provalarına devam etmektedir.