"Çanakkale Zaferi" Konulu Çocuk Şarkıları Beste Yarışması Başvuruların Tamamlandı

Proje Yürütücülüğünü Doç. Bahadır Çokamay'ın sürdürdüğü Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen "Çanakkale Zaferi" Konulu Çocuk Şarkıları Beste Yarışması için başvuruların tamamlanması ardından jüri üyeleri bir araya geldi. Jürisinde; Emekli Öğretim Üyesi Salih Aydoğan, Prof.Dr. Emel Funda Türkmen, Doç. Dr. İlknur Özal Göncü, Öğr. Gör. Mete Gökçe ve Doç. Bahadır Çokamay'ın yer aldığı yarışma için gönderilen besteler titizlikle incelendi. Finale kalacak besteler 10 Ekim 2022 tarihinde üniversite ve devlet konservatuarı internet sayfasında yayınlanmasının ardından 20 Kasım 2022 tarihinde yapılacak ödül töreninde seslendirilecektir.