2. OTİZM VE MÜZİK YAZ OKULU ETKİNLİĞİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Otizmli 15 Müzik Dehası Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Bir Araya Geldi.

Ülkemizin farklı şehirlerinden, müziğe yetenekli 15 otizmli öğrenci, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Çanakkale Valiliği'nin desteğiyle ÇOMÜ Devlet Konservatuvarı tarafından organize edilen etkinlikte buluştu.

Büyük ilgi gören bu organizasyon ile otizmli öğrenciler 18-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında bir hafta boyunca çalgı, ses, koro, ritim ve solfej eğitimi alacaklar.

II. Otizm ve Müzik Yaz Okulu’nun açılışı Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Sedat Murat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Kalkan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Ayhan Monus'un katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.