11. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu Yürütme Kurulu Toplantısı

11. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu yürütücülüğü artık Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuvarınca yapılacak. Kütahya Güzel Sanatlar Derneğince gerçekleştirilen sempozyumun düzenleme kurulu başkanlığını müdürümüz Prof. Dr. Uğur Türkmen yapmakta. Sempozyum yürütme kurulu 27 Mart 2021 tarihinde çevrimiçi olarak toplandı. Sempozyum sürecine yönelik görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıya Prof. Dr. Cihan Işıkhan (Dokuz Eylül Üniversitesi), Prof. Dr. Abdullah Akat (İstanbul Teknik Üniversitesi), Prof. Dr. Türev Berki (Hacettepe Üniversitesi), Prof. Dr. Uğur Türkmen (Onsekiz Mart Üniversitesi), Doç. Dr. Seyhan Canyakan, Öğr. Gör. Fakı Can Yürük, Öğr. Gör. Yunus Emre Uğur (Afyon Kocatepe Üniversitesi) KGSD başkanı sanatçı Mustafa Kemal Altınsoy katıldı.

Sempozyumda konservatuvarımız sanatçıları da konser etkinliklerinde sahne alacaklar.