Yarı Zamanlı Sertifika Programı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUARI

YARI ZAMANLI SERTİFİKA PROGRAMI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yarı Zamanlı Sertifika Programı 2021 yılında başlamıştır. Yarı Zamanlı Sertifika Programı’nda eğitimi verilen çalgılar; keman, viyola, viyolonsel, piyano, flüt, klarnet, trompet, korno, gitar ve bağlamadır. Çalgı eğitiminin yanı sıra “Müzik Teorisi ve Solfej” dersleri ile öğrencilerin müzik alanında donanımlı bireyler olarak yetişmeleri hedeflenmektedir. Yarı Zamanlı Sertifika Programı’nda Orta 1, Orta 2 ve Orta 3 olmak üzere iki seviyede eğitim verilmektedir. ÇOMÜ Devlet Konservatuarı sınav komisyonu tarafından belirlenen ölçütler çerçevesinde gerçekleştirilen özel yetenek sınavını kazanan öğrenciler, programa kayıt hakkını kazanır.

Amaç

Yarı Zamanlı Sertifika Programı’nın amacı, müzik alanında özel yeteneği olan çocukların gelişimini küçük yaştan itibaren desteklemektir.

YARI ZAMANLI SERTİFİKA PROGRAMI DERS PROGRAMI İÇERİKLERİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

YARI ZAMANLI SERTİFİKA PROGRAMI ADAY BAŞVURU FORMUNA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

YARI ZAMANLI SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

YARI ZAMANLI SERTİFİKA PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZUNA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ