ÖZEL YETENEK SINAVINA ONLİNE BAŞVURU YAPAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUARI ÖZEL YETENEK SINAVINA ONLİNE BAŞVURU YAPAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müzik Bölümü Çalgı Anasanat Dalı Çalgı Eğitimi Programına https://konservatuarozyes.comu.edu.tr/index linki üzerinden başvuru yapıp tamamlayan aday öğrencilerimizin gerekli evraklarını en geç 24 Ağustos 2021 günü saat 17:00’ye kadar ulaştırmaları gerekmektedir. Aksi takdirde başvuruları sınava girmek için geçersiz sayılacaktır. Önemle duyurulur.

BAŞVURU VE EVRAK TESLİMİ :

Online Başvuru Tarihleri             :

09-20 Ağustos 2021

Evrakların Teslimi için Son Gün :

24 Ağustos 2021/17:00

Online başvuru işlemini tamamlayarak ön kayıt başvurusu onaylanan ve başvuru koşullarını sağlamış adayların, internet çıktısı olarak aldıkları aday başvuru formu ile birlikte aşağıda belirtilen başvuru evraklarını en geç 24 Ağustos 2021 günü saat 17:00’a  kadar  eksiksiz olarak kargo/APS yoluyla ya da şahsen ulaştırmaları gerekmektedir.

Not : 2021 YKS Kılavuzu 6. Maddesinde belirtildiği gibi  “Devlet Konservatuarlarının/Konservatuarların lise devresi mezunları merkezi sınava girmeden özel yetenek sınavı sonucu ile  Konservatuarların lisans devresine Yükseköğretim Kurulunun belirlediği usul ve esaslar çerçevesinde yerleştirileceklerdir” ifadeleri nedeniyle söz konusu okullar lise devresi mezunları başvurularını; belirtilen tarih aralıkları arasında belirtilen adrese kargo/APS yoluyla ya da şahsen yapılacaktır.

Online Başvuru Adresi : https://konservatuarozyes.comu.edu.tr

En geç 24 Ağustos 2021 tarihi saat : 17.00’a kadar kayıt bürosuna ulaşması gereken evraklar :

• Aday Başvuru Formu- Aday tarafından doldurulup imzalanacak,
  • 2 (iki) adet vesikalık fotoğraf, (kıyafet yönetmeliğine uygun, cepheden çekilmiş, güneş gözlüksüz, son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.)
  • Nüfus Cüzdanı/ TC Kimlik Kartı Fotokopisi
  • 2020 TYT puanını kullanmak isteyen adaylar için 2021-YKS başvuru belgesi
  • 30.03.2012 öncesi orta öğretim kurumlarından mezun olanlar için lise diploması örneği.

Evrakların Gönderileceği ya da Elden Teslim Edileceği Adres :

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Anafartalar Yerleşkesi, Devlet Konservatuarı Öğrenci İşleri Bürosu, E Blok 3.Kat Oda No : 303 Cevatpaşa Mah. İnönü Caddesi No : 17