“ÇANAKKALE ZAFERİ” KONULU ÇOCUK ŞARKILARI BESTE YARIŞMASI HAKKINDA

“ÇANAKKALE ZAFERİ” KONULU ÇOCUK ŞARKILARI BESTE YARIŞMASI

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Çanakkale Zaferi” Konulu “Çocuk Şarkıları” Beste Yarışması için 21 Eylül 2022 tarihinde saat 10:00’da Devlet Konservatuarı Teras Sahne’de jüri üyeleri bir araya gelmiştir.

Yarışma için gönderilen eserler üzerinde yapılan titiz inceleme sonucu aşağıda rumuzları belirtilen 7 (Yedi) adet eser finalde seslendirilmek üzere seçilmiştir. Aşağıda rumuzu ile belirtilen eserler 2023 yılı Mart ayı içinde belirlenecek bir gün Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı Çocuk Korosu tarafından seslendirilecek ve jüri tarafından ödüller açıklanacaktır.

SESLENDİRMEYE HAK KAZANAN ESERLER (Alfabetik Sıraya Göre)

ATİKOM

DOSTUM