Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve Devlet Konservatuarı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde Konser Verdi

Trakya Üniversiteler Birliği çerçevesinde çeşitli etkinlik ve çalışmaların paylaşılabilmesini temin etmek amacıyla Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı koro ve orkestrası ve Devlet Konservatuarı işbirliğiyle 25.12.2013 Çarşamba günü Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde konser verdi.

Konseri; Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Şefik Kurultay, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Müdürü Yrd. Doç. H. Yılmaz Küçüköncü üniversite personeli, öğrenciler ve Tekirdağlı sanatseverler izledi.

Şefliğini Öğr.Gör.Mete Gökçe'nin yaptığı Koro; repertuarında bulunan ''kuch kuch'', ''Allelu Ja'' ve ''Tourdion'' gibi seslendirme örneklerini dinleyicilerle buluşturdu.

Şef Öğr.Gör.Tamer Bektaş öncülüğünde çalınan''Mozart'ın 25. Senfoni'', ''Cezairin Harmanları'', ''Haydar Haydar'' ve ''Macar Dansı'' eserler izleyicilerden tam not aldı.

Konser, günün anısına konserde emeği geçenlere plaket ve buket takdim edilmesiyle son buldu.,

Fotoğrafların Devamı İçin Tıklayınız..