"Senfonik Sohbetler" Etkinliğinde Prof. Dr. Ozan Evrim Tunca Konuk Olarak Yer Aldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı, "Senfonik Sohbetler" başlıklı etkinlik serisinin ikincisinde Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi ve Viyolonsel Sanatçısı Prof.Dr. Ozan Evrim Tunca'yı konuk etti. "Çalgı Eğitimi, Uzaktan Müzik ve Çalgı Eğitimi Modelleri, Amerika, Avrupa ve Türkiye'deki Çalgı Eğitimlerinin Karşılaştırılması, Orkestra Sanatçılığı, Viyolonsel Çalgı Edebiyatı ve Literatürü, Müziksel Yetenek Testleri Modelleri" gibi geniş bir konu yelpazesinde geçen etkinlik yaklaşık 1,5 saat sürdü. Moderatörlüğünü Dr.Öğr.Üyesi Bahadır Çokamay,'ın yaptığı etkinlikte, Devlet Konservatuarı Müdürü Dr.Öğr.Üyesi H.Yılmaz Küçüköncü, akademik ve idari personelin yani sıra öğrenci ve müzisyenlerden oluşan yoğun bir katılımcı grubu hazır bulundu. Etkinlik, dilek ve temennilerin sunulması ile son buldu.