Dört El Piyano Konseri

Devlet Konservatuarı'nın kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında "Dört El Piyano Konseri" gerçekleşti.

Üniversitemiz Terzioğlu Yerleşkesi Troya Kültür ve Kongre Merkezi ev sahipliğinde "Dört El Piyano Konseri" gerçekleştirildi. Devlet Konservatuarı'nın düzenlediği etkinliğin sanatçıları Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Kaptanoğlu ve Bilkent Üniversitesi Öğretim Elemanı Ezgi Demirel dinleyicilere unutulmayacak bir piyano konseri sundu. 02 Aralık 2016 Cuma günü saat 19:30'da gerçekleşen konsere Üniversitemiz Öğretim Elemanları, öğrencileri ve Çanakkale halkı yoğun ilgi gösterdi. Devlet Konservatuarı Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kazım Çokoğullu yaptığı konuşmada Kampüs ve Çanakkale  sanat yaşamının hareketlenmesi açısından sanatçı arkadaşlarının katılımının birleştirici etkinliklerin devamı için önemli olduğunu vurguladı. Devlet Konservatuarı Müdürü Yrd. Doç. H. Yılmaz Küçüköncü piyanistleri en yakın zamanda Çanakkale'de yeni bir etkinlik ile görmek istediğini belirtti. Sanatçılara teşekkür belgelerini ve çiçeklerini Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Dinçay Köksal ve Devlet Konservatuarı Müdürü Yrd. Doç. H. Yılmaz Küçüköncü takdim etti.