ÇOMÜ DEVLET KONSERVATUARI KONSER ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Piyano ve Gitar Konseri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı  7 Aralık Cuma günü Troya Kültür Merkezi’nde konser düzenledi.  Piyano-Gitar konserine “Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi” öğretim elemanı Öğr. Gör. Tayfun İLHAN (piyano) ve ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Kâzım ÇOKOĞULLU (gitar)sanatçı olarak katıldı. Sanatçılar Macar besteci Franz LISZT, İtalyan besteci Domenico SCARLATTI ve İspanyol besteci Joaquin RODRIGO'dan eserler seslendirdiler. Konserin son bölümünde ise Doç. Dr. Kâzım ÇOKOĞULLU'nun piyano ve gitar için düzenlediği "Gaziantep Yolunda" isimli Türkü sanatçılar tarafından seslendirildi. Çanakkale’li müziksevelerin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, öğrencileri ve personelinin ilgi gösterdiği konserin sonunda Konservatuar Müdürü Dr. Öğretim Üyesi H. Yılmaz KÜÇÜKÖNCÜ sanatçılara teşekkür belgelerini ve çiçeklerini takdim etti. Her dönem en az iki konser etkinliği gerçekleştirdiklerini söyleyen KÜÇÜKÖNCÜ, önümüzdeki dönemde bu etkinlikleri arttıracaklarını belirtti.